Cykler og knallert stjålet

POLITI: Fredag mellem kl. 8.30 og kl. 13.30 er der fra Fiskerbakken i Rønne stjålet en sort herrecykel af mærket SCO. Politiet hører meget gerne fra borgere, der kan have set eller hørt noget i forbindelse med tyveriet.

En 31-årig mand fra Jylland havde lørdag omkring kl. 23.30 stjålet en cykel fra en gård i Rønne. En patrulje fandt efterfølgende manden omkring Store Torv. Manden blev sigtet for at have stjålet cyklen, og cyklen blev leveret tilbage til rette ejer. I forbindelse med sagen blev den 31-årige mand fundet i besiddelse af tre enhåndsbetjente foldeknive, hvorfor han blev sigtet for overtrædelse af knivloven.

Mellem lørdag kl. 21 og søndag kl. 21 er der fra Stormgade i Nexø stjålet en lille PGO knallert i hvid. Politiet hører også meget gerne i dette tilfælde fra borgere, der kan have set eller hørt noget i forbindelse med tyveriet.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Læsning til eftertanke

En lang påskehøjtidelighed er overstået. En lang påskeferie vil nogen vel sige. Begge måder at udtrykke sig på kan være rigtig. Jeg foretrækker den første

Læs mere »