Christian blev nr. 3.000

Bornholmnyt.dk på Facebook vokser og vokser og nu er vi på vej mod 4.000 medlemmer…

 

Bornholmnyt.dk’s udgiver Flemming Falk Hansen kom forbi Allinge med et par gode flasker vin til medlem nr. 3.000 Christian Biehl (Foto: Torben Ager)

 

Christian Biehl fra Allinge blev forstyrret af telefonens kimen i formiddags.

Det var Bornholmnyt.dk’s redaktør, der kunne fortælle ham, at han havde meldt sig ind i Bornholmnyt.dk’s Facebookgruppe som medlem nr. 3.000.

Christian fortalte, at han netop dagen forinden var blevet inviteret med i gruppen af sin ven Andreas Pihl fra Allinge-Sandvig Gymnastikforening.

”Jeg sagde da straks ja til invitationen, for jeg vil gerne være med og på den måde følge med i, hvad der foregår på øen”, fortalte Christian Biehl.

Senere på dagen ringede det på døren i Allinge og Bornholmnyt.dk’s udgiver Flemming Falk Hansen ønskede medlem nr. 3.000 velkommen med nogle gode flasker vin. Og pressefotograf Torben Ager kunne forevige begivenheden.

Christian Biehl er oprindelig fra Sønderjylland, men har boet i en menneskealder på øen. Han har tidligere drevet tøjforretning i Sandvig og senere Sandvig Reklame. Nu nyder den 78-årige Christian livet med sin hustru, Lene.

Bornholmnyt.dk byder Christian hjertelig velkommen i gruppen.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »