Caroline skød julen i gang

Caroline Henderson i Rønne (Fotos: Jesper Møller / Musikhuzet)

 

Af Torben Severinsen

For mange publikummer var det et kærligt genhør i fantastiske intime rammer, da sangerinde  Caroline Henderson sammen med pianist Nikolaj Hess og guitaristen Gustaf Ljunggren, lørdag gav den populære julekoncert i Rønne kirke.

Det er efterhånden blevet en tradition for Caroline Henderson at besøge kirker landet over – faktisk er det fjortende år i træk, at hun spiller julekoncerterne, og Rønne var første stop på i alt 28 koncerter.

Stemningsfuld koncert
Publikum fik en stemningsfuld koncert med sange fra ind-og udland, danske og skandinaviske juleklassikere, og som altid lidt nye overraskelser på sætlisten til en kærkommen julekoncert.

Caroline Henderson sammen med pianist Nikolaj Hess og guitaristen Gustaf Ljunggren.

 

Julekoncerten gav utrolig meget plads til Hendersons fantastiske vokal og til anekdoter omkring hendes opvækst, julens betydning og selvfølgelig omkring de intime rammer, som kirken giver.

Gennem årene er det blevet en tradition for mange bornholmere at tage ind og opleve Caroline Hendersons julekoncert – Så er julen ligesom skudt i gang.

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »