Brohuset fortsætter forrygende successæson med ny forpagter

Den populære café ved Hammershus, “Brohuset”, fortsætter efter en meget succesfyldt sæson i samme stil og ånd efter værtsparret Mie og Klaus Juhl har besluttet at sige farvel til stedet. Succesen blev næsten for stor, og parret har bruge for en pause.

Brohusets flotte udsigt  ved Hammershus – fortsætter samme gode stil med ny forpagter.

 

Det kendte bornholmske restauratørpar Mie og Klaus Juhl, der tidligere drevet Hotel Allinge, Hotel Friheden og Hotel Abildgård, overtog i år  – og med den helt tunge erfaring i bagagen  – forpagtningen af Brohuset ved Hammershus.

Her, på falderebet af sæsonen, kan det konstateres, at parret har haft så stor en succes, at den næsten blev for stor. Med parrets såkaldte ”ærlige mad” og med slagnummeret ”Bornholmer Slagterens Hotdog” og ”Pariserbøf” i spidsen samt den spændende shop med fristende delikatesser, strømmede turisterne til Brohuset i et sådant omfang, at Mie og Klaus har valgt at få en pause fra potter, pander, kaffemaskine og husets vine.

”Vi synes, at vi i denne travle sæson har fået verdens bedste medarbejdere og er ovenud tilfredse med deres kvaliteter og engagement samt de resultater, som Brohuset har opnået allerede i den første sæson.

Lever kun een gang

Vi er ikke desto mindre kommet frem til, at det har været en meget stor mundfuld for os, og da vi regner med, at vi kun lever en gang, så er det nu tid til at stoppe op og kigge sig omkring efter livets andre muligheder,” siger Mie og Klaus med glimt i øjet og fortsætter:

”Vi derfor valgt at sælge vores firma, der driver Brohuset ved Hammershus, på den måde, at alt kører videre, som om intet var hændt, men med en ny ejer. Også Brohusets shop, som blandt andet handler med delikatesser og souvenirs, vil fortsætte som hidtil”, siger det nu snart forhenværende værtspar.

Mie og Klaus Juhl overdrager nøglerne til Brohuset søndag 1. november til den nye ejer, den bornholmske forretningsmand Michael Møller. Han driver i forvejen Bornholmertårnet ved Dueodde, Gudhjem Mølle, udlejningsejendommen Slottet i Rønne og Høiers Café i Allinge.

Michael Møller siger, at han med stor respekt har set, hvordan det er lykkedes for Mie og Klaus Juhl at få gæsterne til at strømme til Brohuset, og at han vil føre café og shop videre i nøjagtig samme ånd.

Ansatte får tilbudt jobs

”Det er vigtigt, at en af øens allerstørste attraktioner kan byde på et kvalitetssted, som dét, Mie og Klaus har skabt”, siger Michael Møller, der har tilbudt samtlige i det eksisterende personale, at de kan fortsætte i deres stillinger. Det vil borge for kvaliteten, mener han.

Med overtagelsen af Brohuset sikrer Michael Møller, at turisterne og fastboende fortsat har et hyggeligt sted at slappe af efter et besøg på Hammershus samt de arbejdspladser, der følger med stedet.

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?