Brand, støj og vold

 

Fredag formiddag opstod der brand i en silo på en gård på Grammegårdsvej i Åkirkeby. Branden kom hurtigt under kontrol med hjælp fra brandvæsnet. Ingen dyr eller mennesker kom til skade.

Vold
Natten til søndag blev en 32-årig mand fra Rønne slået i hovedet med en jernstang af en 38-årig mand ovrefra på Østergade i Rønne. Den 32-årige løb fra stedet, men blev jagtet af den 38-årige gennem Rønnes gader. Den 32-åriges 43-årige bror blev også overfaldet af den 38-årige. Overfaldet skulle tilsyneladende bunde i noget jalousi. Den 38-årige var til afhøring søndag eftermiddag og blev her sigtet for vold.

Musik til ulempe
Hen over weekenden har der været musik til ulempe mange steder på Bornholm. Patruljen har nærmest kørt fra det ene sted til det andet både natten til lørdag og natten til søndag.
Der har været holdt en del fester på udendørs arealer, og her har patruljen flere steder valgt at inddrage de højtalere, de festende mennesker har haft problemer med at nedjustere lydstyrken på.
Bornholms Politi henstiller til at tage hensyn til naboer og øvrige borgere, når der holdes fest.

For høj hastighed og påkørsel
Fredag morgen holdt ATK-bilen på Vestermarievej i Vestermarie. Tre bilister kørte for stærkt, højeste hastighed blev målt til 67 km/t i en 50 km-zone.

Senere samme dag holdt ATK-bilen på Poulskervej i Poulsker. Her kørte seks bilister for stærkt, højeste hastighed blev målt til 106 km/t i en 80 km-zone.

Lørdag sen eftermiddag skete der et færdselsuheld i krydset Slamrebjergvej/Gadevejen i Bodilsker.
En 64-årig kvindelig turist påkørte på motorcykel et vejskilt, og pådrog sig ved uheldet brud på sin ankel og sit håndled.

Og den forliste sejler…

Lørdag morgen påsejlede tre unge mennesker en sten ud for Nordre Kystvej i Rønne i en sejlbåd.
Meldingen lød på, at alle tre var røget i vandet. Redningsmandskab blev sendt afsted, de tre unge mænd blev reddet i land, og blev alle tre sendt en tur på hospitalet til tjek. Desuden blev de tre unge mænd fra hhv. 1996, 1997 og 2001 alko-testet, og det viste sig at den ene var påvirket over det tilladte, hvorfor der blev udtaget en blodprøve.
Båden blev senere bjærget med kran, men nåede desværre at banke så meget ind mod stenene, at den blev delt i flere stykker.
De tre unge mennesker er sigtet for overtrædelse af søloven, for ikke at kunne sejle båden på betryggende vis.

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »