“Lærling” overtager firmaet

ERHVERV: Virksomhederne Tømrerfirma Ejvind Nielsen A/S og Boskov Tømrer & Snedker ApS har besluttet at indgå et samarbejde

Så er det en aftale: Boskov overtager fra 1. juni Tømrerfirma Ejvind Nielsen.

 

Samarbejdet mellem Ejvind Nielsen og Boskov Tømrer & Snedker er sket forbindelse med, at tømrermester Ejvind Nielsen ønsker at drosle ned efter mange år som selvstændig tømrermester.

Samarbejdet medfører, at Boskov Tømrer & Snedker ApS overtager virksomheden Tømrerfirma Ejvind Nielsen med virkning fra 1. juni.

Overtagelsen omfatter medarbejdere samt driftsmateriel og biler og Ejvind Nielsen bliver ansat i Boskov Tømrer & Snedker Aps med bl.a. salg og projektering som ansvarsområder. Der vil ikke ske ændringer for kunder og leverandører.

30 medarbejdere
Tømrerfirma Ejvind Nielsen er med sine ca. 20 medarbejdere en af de f0rende tømrervirksomheder pa Bornholm og er kendt for sit fokus på kvalitet og godt håndværk samt dygtige medarbejdere.

Boskov Tømrer & Snedker vil med sine ca. 10 medarbejdere fortsætte med at holde fokus på kvalitet og godt håndværk.

Overtagelsen vii sikre, at Boskov Tømrer & Snedker kan fortsætte sin vækst og udvikling til gavn for kunder, leverand0rer og medarbejdere.

Gammelt venskab
Ejvind Nielsen og Ole lb Boskov har kendt hinanden i 25 år, siden Ole lb Boskov ansat som tømrerlærling hos Ejvind Nielsen.

Der er sket meget siden, og begge synes, at aftalen er lidt sjov. Ejvind Nielsen er glad for, at det netop er Ole lb Boskov, som skaI overtage hans virksomhed og drive den videre. Ole lb Boskov er tilsvarende stolt over at få lov til at overtage virksomheden.

Tømrerfirma Ejvind Nielsen vil allerede i den nærmeste fremtid flytte til Boskov Tømrer & Snedker’s lokaler i Store Torvegade i Rønne, da virksomhedens lokaler allerede er solgt.

Tømrermester Ejvind Nielsen vil i løbet af ca. 14 dage være at finde i Store Torvegade med uændret telefonnummer og mailadresse.

Seneste artikler

Fik du læst?