Bornholmske huer til danske hoveder

– Vi letter på hatten for den store succes fra Bornholm: Navnehuen.dk. En lun og smart hue med med eget navnetræk – og sikkerheden selv, når man færdes i mørke, for både børn og voksne…

Navnehuen er både til børn og voksne.

 

Bornholm er en ø fyldt med kreative sjæle. En af dem er Martin Heidemand, der lige nu vader i succes med sin Navnehuen.dk.

En smagfuld og lækker strikhue udført i sprælske farver – og påsat en reflekstråd, der lyser gevaldigt op i mørket – til glæde for din og andres sikkerhed. En lille eksklusiv lædertag forrest på huen får tilført dit navnetræk – praktisk især til børnene – og for sjov til os andre – din hue får dit helt personlige præg.

Huerne fås dels i børnestørrelser, dels ”one size” til voksne med masser af stræk, så den passer til alle hovedformer- og størrelser. Og prisen er så rimelig, at der er huer til hele familien: Et par hundrede kroner pr. stk. – og der er investeret  i god sikkerhed i mørket.

Huerne er udført i et strikket materiale, der gør dem bløde og lækre at have på – en sand fornøjelse at gå med i de kolde vintermåneder.

Letter på hatten

Og man må lette på hatten for iværksætteren Martin Heidemand, der med denne smarte hue er med til at sætte Bornholm på Danmarkskortet. Øen, der er kendt for de tre k’er: Kunst, keramik og køkken.

Og nu altså også strikkede huer, der går lige så godt som varmt brød fra Svanekebageren.

Huerne forhandles dog fra nabobyen Nexø, hvor Martin Heideman netop er flyttet til nye og større lokaler i byens kreative kraftcentrum ”Møbelfabrikken” – en tidligere møbelfabrik, der fremstillede møbler i meget høj kvalitet, men som nu summer af liv som hovedkvarter for mange kreative sjæle.

Godt samarbejde

Martin begyndte arbejdet med sine huer i januar i år, men via et samarbejde med brandingseksperten Anders Wiberg og fotografen Kristoffer Linus er der nu så meget bud efter huerne, at det har været nødvendigt at flytte til større omgivelser.

Nexø har tidliere været en af Danmarks største fiskeribyer, og her var det tidligere almindeligt, at alle bar huer, når vinden rigtigt ruskede og bølgernes skumsprøjt plaskede ind over havn og by.

Værn mod vejr og vind

Huerne er et godt værn mod vejr og vind, og at forsyne dem med en reflekstråd er en genial idé, der får dig til at lyse op i mørket.

Ifølge en undersøgelse fra det norske vejvæsen, viser det sig, at man kan mindske risikoen for ulykker med hele 85 pct. ved at bære reflekser i mørket. Også Rådet for Sikker Trafik anbefaler, at vi bærer reflekser på tøjet i mørket.

Og selv huerne forhandles på Solskinsøen, så er der altså mørkt på Bornholm  i de kolde vintermåneder. Så på med huen – og på med sikkerheden.

 

Seneste artikler

Fik du læst?