Bornholms Varme varsler ny varmepris

VARME: En typisk husstand på 130 kvm. vil opleve en stigning på ca. 8,5 procent. De nye priser gælder fra 1. januar 2024.

 

Når varmeprisen stiger i 2024 skyldes det ifølge BEOF primært, at Bornholms Varme ligesom de øvrige danske fjernvarmeselskaber er ramt af inflationen og de stigende priser på særligt halm, træflis og el.

“Vi har været i den heldige situation, at vi sidste år, midt under energikrisen kunne hæve varmeprisen så lidt som muligt, med 4%, for at hjælpe vores kunder, som den gang stod over for energipriser, der alle steg markant,”siger Claus Andersen, der er adm. direktør i BEOF, og fortsætter:

“Bornholms Varme er et såkaldt “hvile i sig selv-selskab”. Det betyder, at vi hverken må generere over- eller underskud set over en årrække. Når vores produktionsomkostninger så stiger som nu, er vi tvunget til at hæve prisen, for at sikre balance mellem indtægter og udgifter.

Spar på varmen

Med udsigten til stigende varmepriser, anbefaler BEOF kunderne, at de selv er opmærksomme på alle de ting, de selv kan foretage sig.

“Vi er klar med en række anbefalinger til, hvordan kunderne kan optimere og spare på deres varmeforbrug. På vores hjemmeside beof.dk kan man læse meget mere om de nye takster og, hvordan man med nogle enkle greb kan spare på varmen, ligesom man er velkommen til at kontakte vores Kundeservice for gode råd,” fortæller Claus M. Andersen.

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Klassisk klaver i Rønne

MUSIK: Pianisten Mads Damlund spiller klavermusik af den  østrigsk-ungarske komponist og klavervirtuos Franz Liszt i Skt. Nicolai Kirke fredag 12. april   Af Lene Dam

Læs mere »