Bornholms Mosteri får ny direktør

ERHVERV: Josephine Senger Svendsen, tiltræder som ny administrerende direktør for Bornholms Mosteri og erstatter herved Nicklas Selmer Rathje.

Josephine Senger Svendsen

 

VAGTSKIFTE: Nicklas Selmer Rathje, er fratrådt sin stilling som administrerende direktør efter gensidig aftale med bestyrelsen, da det at stå i spidsen for mosteriet på Bornholm ikke længere er foreneligt med at bo og have sin familie i København.

Bestyrelsen har fuld forståelse for Nicklas’ beslutning, og takker ham for hans indsats, nytænkning og optimering, som sidste år resulterede i, at Bornholms Mosteri fik vendt et underskud til overskud.

Bestyrelsen har valgt at finde sin nye direktør, Josephine Senger Svendsen, i egne rækker.

”Josephine har været en del af Bornholms Mosteri i et år og har gjort et rigtig godt arbejde. Hun kommer med erfaring som selvstændig samt flere års erfaring indenfor indkøbs- og økonomistyring, og er dermed den helt rigtige profil til at føre mosteriets mange udviklingsprojekter i mål over de kommende år”, fortæller Filip Lau, bestyrelsesformand.

Nyt produktionsudstyr
Netop nu er mosteriet ved at få udskiftet sit mere end 20 år gamle tappeudstyr med en moderne og tidssvarende tappelinje, der kræver væsentlig lavere vand- og energiforbrug pr. produceret enhed. Dette går godt i spænd med Bornholms Mosteris fokus på at blive mere bæredygtig. Det nye udstyr giver samtidig for mulighed for karbonering, og dermed et sortiment med kulsyre.

”På Bornholms Mosteri, er der igangsat rigtig mange spændende tiltag, og jeg er både glad og ydmyg for bestyrelsens tillid til mig”, fortæller Josephine Senger Svendsen. ”Vi har et rigtig godt team og nogle dygtige medarbejdere, som vi i særlig grad har en forpligtigelse til at tage hånd om, og det er en vigtig motivation for mig”.

Høj kvalitet
Bornholms Mosteri fremstiller vi økologisk most og saft af høj kvalitet. Mosteriet er en social ansvarlig arbejdsplads, hvor 75 pct. af medarbejderne normalt vil være langt fra arbejdsmarkedet.  Ejerkredsen består af Filip Lau, August Lund, Ocean Prawns A/S, Insepa A/S, Den Sociale Kapitalfond og Lars Nørby Johansen.

Den ny direktør er 35 år, født og opvokset i Aarhus, men bor i dag i Svaneke med sin mand og to børn. Har en bachelor i entrepreneurship, og kommer senest fra stillinger som seniorindkøber i Heimstaden samt udbuds-og indkøbskonsulent i Bornholms Regionskommune.

Seneste artikler

Fik du læst?

Pinsens gudstjenester

Gudstjenester på Bornholm søndag 19. og mandag 20. maj. Aa Kirke 10.30 : Familiegudstjeneste ved sognepræst Louise Christina Howard. Skt. Peders Kirke 09.00: Pinsedagsgudstjeneste ved

Læs mere »