Bornholmnyt.dk er med på marchen

MOTION: Bornholm Rundt Marchen finder sted for 46. gang – og Bornholmnyt.dk har selvfølgelig et hold med…

Her er Bornholmnyt.dk’s mandskab på marchen: Carl-Emil Lyngby Hansen, Oliver Hjort Pedersen, Noah Falk Hansen, Flemming Falk Hansen og Kim Lyngby Hansen.

 

Siden – meget tidligt – lørdag morgen er der fuld gang i Bornholm Rundt Marchen, der blev sendt afsted i går fra Rønne til Allinge. En pæn tur på godt 30 kilometer. Og der er knap 275, der deltager i turen i år.

I dag skal der marcheres en noget længere strækning fra Allinge til Nexø, godt 45 kilometer. Afgang!

(Artiklen fortsættes under billedet)

Morgenfriske deltagere klar til start fra Allinge. (Foto: Bente Møller)

 

Og selvfølgelig har Bornholmnyt.dk et godt og formstærkt hold med på turen i form af fem raske svende, der melder alt godt undervejs, selv om der blev sovet igennem i nat.

Men så var de til ge gæld friske fra morgenstunden og begyndte vandringen ud af Allinge og ned mod Nexø kl. 5.30.

I morgen venter sidste etape fra Nexø til Rønne.

Og man kan ikke bare slentre afsted og hilse på folk og fæ undervejs. Man skal møde ind på et angivet tidspunkt hver aften – som i Tour de France, ellers gæl’s det ikke.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Bornholm Rundt er måske Dannmarks smukkeste march. (Foto: Bente Møller)

 

Svend Jørgensen fra Brande kan fejre en flot rekord: Han deltager for 46. gang i Bornholm Rundt Marchen siden den første gang i 1976 – i alt 5.750 km på Bornholm. Det kan man roligt sige er godt gået.

Der er en 30 års jubilar, Claus Olesen fra Smørum og der er tre 25 års jubilarer, Kurt Johansen fra Hedehusene, Mogens Nyvang fra Køge og Stig Pedersen fra Måløv. D Ældste deltager er Mogens Nyvang, der snart runder 80 år.

Seneste artikler

Fik du læst?