Bornholmerne letter vejen for skraldemænd

Fugato oplyser at næsten 90 pct. af de husstande det har modtaget en seddel om adgangsveje, har fået forholdene bragt i orden. Dette er naturligvis glædeligt, da det er skraldemændenes arbejdsmiljø det gælder.

BOFA – håber at skabe ro.

 

Langt de fleste af de bornholmske husstande, der har modtaget en seddel om adgangsveje, har fået forholdene bragt i orden. Af de sidste ca. 10 pct. har en del henvendt sig til BOFA.

“Nogle sedler har desværre været udfyldt forkert, og det beklager vi. Dette har ført til en del henvendelser til BOFA. Derfor har BOFA sat ekstra ressourcer ind på at behandle alle disse henvendelser, men det vil tage lidt tid at komme igennem dem alle,” siger direktør Jens Hjul-Nielsen og fortsætter:

“De borgere der har rettet henvendelse til BOFA og har en sag under behandling kan naturligvis se bort fra 14-dages fristen. Vi opfordrer dog til at man stiller sit affald i skel, hvor det er muligt. Vi er opmærksomme på at en del husstand inden længe overgår til Miljø’er (centralt placerede affaldsstationer). Hvis man tilhører denne gruppe og har modtaget en seddel, kan man kontakte BOFA om sagen,” siger Jens Hjul-Nielsen.

Arbejdsskader

Arbejdstilsynet oplyser at skraldemænd i gennemsnit har fem gange så stor sandsynlighed for at komme til skade på arbejdspladsen som gennemsnitsdanskere. Derfor har Arbejdstilsynet skærpet opmærksomheden på skraldemændenes arbejdsmiljø.

“BOFA og Fugato beklager de bekymringer, som mange modtagere af brevet har haft i forbindelse med BOFA-sedlen, og håber, at vi med denne oplysning kan skabe ro omkring afhentning af affald på Bornholm”, slutter direktøren.

Seneste artikler

Fik du læst?

Brand i feriehuse i Gudhjem

  Torsdag formiddag fik politiet en melding om brand i tagkonstruktionen på fem sammenhængende ferieboliger på Lille Jernkaasvej i Gudhjem. Branden var opstået i forbindelse

Læs mere »