Bornholmerne arbejder med bilerne

FOLKERACE: Det bornholmske team klarede sig fint ved anden afdeling af DM i rallycross ved Viborg – men nu skal der skrues på bilerne inden næste afdeling på Nysumbanen
De bornholmske biler var en tur i Viborg – nu skal de gøres klar til næste afdeling af DM i rallycross.

 

I går deltog Tobias Larsen og Mathias Steinlein fra Teamvwrally fra Hasle i anden afdeling af DM i rallycross, som blev kørt på Løvelbanen ved Viborg.

Der var 15 biler i klassen, og i første heatrunde kørte de begge gode tider ind.

I andet heat kom Mathas til stor jubel først over målstregen i sit løb, men desværre fik han en tidsstraf på fem sekunder for at trække ind foran en anden bil. Rigtig ærgerligt.

Tobias kørte også en flot tid ind.

Efter tredje heatrunde viste det sig, at Mathias Seat havde ødelagt et baghjulsleje, og da der trods et ihærdigt forsøg ikke kunne skaffes et nyt leje, måtte han desværre tage den tunge vej ned til dommerne for at melde fra til resten af løbet.

På værksted

Tobias kom i semifinalen, hvor han fik en flot tredjeplads og kvalificerede sig dermed til finalen. Her kom han efter flot og tæt kørsel ind på en femteplads.

Nu venter 14 travle dage på værkstedet i Hasle, da bilerne skal være klar til næste afdeling af DM i rallycross på Nysumbanen ved Hobro i slutningen af måneden.

Næste Folkeraceløb er på Nisseringen ved Næstved, hvor der køres til pinse.,

Seneste artikler

Fik du læst?