Bornholmer-drengen Magnus Kjøller investerer i engelsk stål

Magnus Kjøllers holdingselskab har kastet kærligheden på den engelske stålfabrikationsvirksomhed Steelway. Investeringsselskabet overtager 51 pct.  af virksomheden, der ligger i Wolverhampton.

Magnus Kjøller – bornholmer og iværksætter, der nu også investerer i England.

 

Det danske investeringsselskab Magnus Kjøller Holding har købt 51 pct. i Steelway Group Limited; en engelsk stålfabrikationsvirksomhed grundlagt i 1928. Virksomheden ligger i Wolverhampton nær Englands næststørste by Birmingham, hvorfra der produceres stålløsninger til industrien.

“Med så stolte traditioner, der går næsten 100 år tilbage, følger også et stort ansvar for at videreføre en særlig kulturarv og ikke mindst de mange arbejdspladser. Den opgave er vi bevidste omkring og klar til at påtage os”, siger Magnus Kjøller.

Serie-iværksætteren, der som 15-årig forlod Bornholm og bosatte sig hos en ven af  familien i Aalborg,  startede med at investere som en sidebeskæftigelse. Porteføljen voksede, og som noget nyt går han nu også ind i historiske forretninger i traditionelle brancher.

En lille hvid løgn

Martin Kjøller fortalte sine forældre, at han ville til Aalborg for at studere; i virkeligheden var han blevet forelsket i en pige i det nordjyske. Han begyndte imidlertid i forretningsverdenen med at designe hjemmesider for små virksomheder på Bornholm. Senere etablerede han med stor succes datingside, og hans forrygende erhvervskarriere var skudt i gang.

Sidste år erhvervede Magnus Kjøller Holding en lignende engelsk virksomhed, JHT Fabrications ved Newcastle. Planen for fremtiden er nu at kombinere de to selskaber i en gruppestruktur under navnet Northern Industries.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Steelway er en engelsk stålfabrikationsvirksomhed grundlagt i 1928.

 

“Vi ser et stort forretningsmæssigt potentiale i at opkøbe industrivirksomheder – specifikt inden for stålfabrikeringsindustrien – og kombinere dem i en gruppestruktur og således udnytte de fordele, der ligger i at kunne servicere et større geografisk områd”, fortæller Magnus Kjøller og tilføjer:

“Desuden kan vi trække på hvert enkelt selskabs kompetencer, så de hver især kan acceptere et endnu bredere udvalg af opgaver”.

Steelway producerer stålløsninger til mange forskelligartede formål, som spildevandsværk, atomkraftindustri, hegn, sikkerhedsdøre, fængsler og anti-terror.

Magnus Kjøller Holding har i dag base i Dubai.

 

 

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?