Bornholm samler ind til Kræftens Bekæmpelse

INDSAMLING: Søndag 16. april holder Kræftens Bekæmpelse sin landsindsamling og håber på flere indsamlere på Bornholm. 200 indsamlere har meldt sig allerede

Kræftens Bekæmpelse holder indsamling søndag 26. april

 

Over hele landet vil frivillige indsamlere bruger tre timer af deres søndag på at samle ind til Kræftens Bekæmpelses arbejde med at yde gratis rådgivning og støtte til patienter og pårørende til forskning og forebyggelse af kræften i alle dens former.

Her på Bornholm vil man i de større byer blive mødt af Kræftens Bekæmpelses indsamlere på søndag: Omkring 200 indsamlere er med ”til at gøre en forskel” og vil stemme dørklokker. Mange af indsamlerne er selv berørt eller har pårørende, der er ramt af kræft på den ene eller anden måde.

Mangler indsamlere
Desværre vil mange bornholmere ikke blive mødt af en indsamler, da Kræftens Bekæmpelse mangler indsamlere over hele øen.

”I 2009 havde vi omkring 350 indsamlere til den årlige indsamlingsdag” siger områdeansvarlig ledere på Bornholm Marianne og Søren Haase, ”men her på øen har vi problemer med demografien: Indsamlerne bliver ældre og falder fra, og der kommer ikke nok nye til.”

De to ledere håber imidlertid , at flere bornholmere ude i lokalområderne har lyst til at bakke op om Landsindsamlingen.

”Det er stadigt muligt at melde sig som indsamler til årets Landsindsamling 2023”, siger Marianne Haase, ”man kan ringe på tlf. 35257504 eller på www.indsamling.dk og melde sig til inden søndag.

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »