Bornholm er tæt på det danske gennemsnit for skilsmisser

SAMLIV: I 2022 var der 5,4 skilsmisser pr. 1.000 gifte i Bornholm Kommune. Det betyder, at Bornholm ligger tæt på det danske gennemsnit.

 

Bornholmerne er lige så gode til at holde sammen som resten af danskerne. På Bornholm er der 5,4 skilsmisser pr. 1.000 gifte par. Landsgennemsnittet ligger til sammenligning på 5,3 skilsmisser pr. 1.000 gifte indbyggere.

I 2022 blev 12.319 personer skilt i Danmark – et lille fald fra 2021 – men der er stor forskel på, hvor i landet skilsmisserne er flest, viser tal fra Danmarks Statistik.

Mange skilsmisser
“Der er generelt mange skilsmisser i Danmark, men det er dog positivt at se, at der trods alt har været et lille fald i antallet af skilsmisser på landsplan”, siger Henriette Rendbæk Jønsson, grundlægger og rådgiver hos Lavendla.

Faxe Kommune må tage den kedelige bundplacering, som den kommune, hvor der var flest skilsmisser i 2022. Med ret stort forspring til Kalundborg og Guldborgsund, som udgør resten af Bund-3, udmærker de sig med otte skilsmisser pr. 1.000 gifte indbyggere i kommunen.

Seneste artikler

Fik du læst?