Borgmester stopper i politik

Borgmester Thomas Thors oplyser, at han stopper i politik ved årskiftet

Borgmester Thomas Thors. (Foto: Finn Edvard)

 

“Jeg vil anmode kommunalbestyrelsen på det konstituerende møde den 9. december om at godkende mit ønske om ikke at indtage min plads i KB efter 1. januar. Karen Lynn Jacobsen vil i givet fald blive nyt medlem.  Jeg vil ønske  borgmester Jacob Trøst og de øvrige kommunalbestyrelsesmedlemmer al mulig held og lykke med deres virke for Bornholm i de kommende år.”

Sådan lyder det i en pressemeddelelse, der tikkede ind tidligere i dag til de bornholmske medier. Afsender er den afgående borgmester Thomas Thors. Han fik sjetteflest personlige stemmer ved kommunalvalget i tirsdags og blev dermed valgt ind i kommunalbestyrelsen som en ud af blot fire socialdemokrater. Hidtil har partiet haft otte mandater og blev dermed halveret ved valget.

Top 3 ved valget

Thomas Thors vælger nu imidlertid at trække sig helt ud af politik på Bornholm og overlader sin plads i kommunalbestyrelsen til Karen Lynn Jacobsen.

Valgets suveræne topscorer blev Enhedslistens Morten Riis med 4.290 personlige stemmer med Dansk Folkepartis Rene Danielsson (2.795) og Bornholmerlistens Kirstine van Sabben (2.374) på de næste to pladser.

 

Seneste artikler

Fik du læst?