Borgerforeningen går på gaden

SAMVÆR: Rønne Borgerforening har mange gode ideer og tanker om en blomstrende forening – lørdag kan man møde foreningen på Store Torv og melde sig ind eller høre mere om foreningens arbejde

Rønne Borgerforening – vil have nye medlemmer

 

“Selvfølgelig skal Rønne have en god borgerforening, hvor man kan møde andre i et godt og hyggeligt samvær…”

Sådan siger en af initiativtagerne til den forholdsvis nye Rønne Borgerforening, der foreløbig holder sine sammenkomster hos de medlemmer, der har plads og husrum, og som har rigtig mange gode ideer og planer i støbeskeen.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Ditte Marie Koudal

 

Initiativtageren er Ditte Marie Koudal, der ikke alene er et kendt ansigt i Rønne, men som mange andre fra hele øen vil kende for hendes herlige butik på Lille Torv i Rønne, Klodekær, med dens lækre keramik og alskens andet kunsthåndværk.

Gode sammenkomster
Ditte Marie tog sammen med andre initiativet til borgerforeningen for godt halvandet år siden, og siden er det blevet til mange gode sammenkomster. Borgerforeningen har også givet sit besyv med omkring udvidelsen af havnen i Rønne, og foreningen er således både til at deltage i udviklingen af Rønne og omegn – og til hyggelige arrangementer for medlemmerne som kaffeborde, fællesspisning m.m.

Borgere og turister
Og i det hele taget leve op til foreningens vedtægter, der bl.a. fremhæver, at foreningen skal fremme udviklingen af Rønne by til gavn for byens borgere og turister, ved at skabe liv og oplevelser hele året, med et levende handelsliv, cafeer, restauranter, natteliv, kunsthåndværk m.m.

Står på St. Torv
På lørdag kan alle møde repræsentanter fra Rønne Borgerforening på Store Torv i tiden fra kl.10 til 12. Her kan man høre meget mere om foreningen – og om, hvorfor det er en god idé at melde sig ind i den.

Man kan læse mere om Rønne Borgerforeningen på hjemmesiden rønneborgerforening.dk.

 

Seneste artikler

Fik du læst?