Bor du ovre? Vind en rejse til Bornholm

KONKURRENCE: Den meget populære “BornholmBornholmBornholm” på Instagram sætter en lækker tur for to personer til Bornholm på højkant – inklusive overnatning på hyggelige Hotel Allinge med dejlig morgenbuffet

Idylliske Hotel Allinge

 

Elsker du – som så mange andre – Bornholm? Bor du ovre? Eller kender du nogen ovre, som kunne tænke sig at komme en tur herover?

Så er der chancen nu i form af en spændende konkurrence arrangeret af den meget populære “BornholmBornholmBornholm” på Instagram.

Med næsten 50.000 følgere er der rigtig mange, der ser pragtfulde fotos fra denne dejlige ø  – fotograferet af den helt store Bornholmelsker Janne Vestergaard – kvinden bag den lækre coffeetable-book “Bornholmbornholmbornholm – kysten rundt”, der med mere end 300 smukke farvefotos er noget af det smukkeste, der er lavet om øen.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Bogen med de smukke fotos.

 

Bogen – og konkurrencen og dens betingelser – finder man på Instagram “BornholmBornholmBornholm”.

Turen skal gennemføres inden april næste år, og den er for to personer. Det gælder flyrejse t/r med DAT, en overnatning på idylliske Hotel Allinge med hotellets dejlige morgenbuffet samt kaffe, te eller varm cacao under hele opholdet.

Flotte fotos
Tag chancen og deltag i denne konkurrence – og benyt lejligheden til at besøge “BornholmBornholmBornholm” – dette spændende sted på Instagram med de mange flotte fotos.

Her kan man også se mere til Janne Vestergaards flotte bog om Bornholm.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Jane Vestergaard

 

Bogen er en stor succes og har solgt rigtig godt i Danmark, men der er også solgt overraskende mange bøger til både Tyskland og USA. Bogen fås udvalgte steder på Bornholm og hos boghandlere over hele landet.

Link til BornholmBornholmBornholm: https://www.instagram.com/bornholmbornholmbornholm/

Og når nu vi er ved Instagram, så husk også at følge https://www.instagram.com/bornholmnyt.dk/

God fornøjelse og held og lykke.

 

Seneste artikler

Fik du læst?