Børneprojekt i Aakirkeby modtager over 250.000 kr.

STØTTE: Trygfonden har uddelt 11,2 mio. kr. til forskellige projekter i Region Hovedstaden – herunder Børnecaféen i Aakirkeby, Foreningen Frejas Venner i Rønne og Ejerforeningen Strandslot Sandvig

Børnecafeen i Aakirkeby – fået velfortjent skulderklap

 

Kirkens Korshærs Børnecafé i Aakirkeby, ”Værdifulde fællesskaber” har modtaget en økonomisk støtte på  252.600 kr. fra Trygfonden. Støtten vækker glæde i caféen, der er et tilbud til børnefamilier og unge, der på forskellige måder kan have udfordringer i livet – om det er familiære, økonomiske, sygdomsrelaterede eller netværksmæssige.

Caféen tilbyder en række fællesskaber, hvor der snakkes og hygges, hvor der er plads til leg og kreative udfoldelser og tid til nærvær og omsorg.

Flere oplevelser
Der er to medarbejdere som tilbyder støtte og samtaler samt laver forskellige fællesskabende aktiviteter for familierne. Og nu kan arbejdet fortsætte med begge medarbejdere, fortæller Rikke Mari Christiansen fra caféen.

“Pengene skal bruges til driften, men nu bliver der også midler til lidt flere oplevelser,” fortæller Rikke Mari, der oplyser, at der er 30-35  brugere tilknyttet cafeen, der ligger i Storegade i Aakirkeby.

Hjertestarter
Der blev også midler til to andre projekter på Bornholm: Rønne Svømmeklub har modtaget 12.900 kr. til udførelsen af bassinlivredderprøver og Ejerforeningen Strandslot Sandvig har fået 7.500 kr. til et udendørs hjertestarterskab.

Tryghedsgruppens regionale fond i hovedstaden består af 21, demokratisk valgte medlemmer, heraf to fra Bornholm: Karen Blandt og Rune Holm.

Seneste artikler

Fik du læst?

Samtalesalon om ensomhed

ENSOMHED: Frivillig forum Bornholm ønsker at sætte fokus på, hvordan det bornholmske foreningsliv kan være med til at forebygge ensomhed blandt bornholmerne   Frivillig forum

Læs mere »

Dukketeater i Svanekegaarden

VINTERFERIE: Teatergruppen “Dansk Rakkerpak” viser dukketeater i Svanekegaarden  – forestillinger fredag og lørdag   Teatergruppen Teater FasterCool, også kendt som Dansk Rakkerpak,  gæster Svanekegaarden i

Læs mere »