Bliv klogere på Rusland

Mød Marie Tetzlaff på Bornholms Kunstmuseum – og bliv klogere på Rusland, vores store nabo mod øst.

Marie Tetzlaff – mød hende på Bornholms Kunstmuseum

 

I forbindelse med den septemberaktuelle udstilling ”Olga Tobreluts – Tilbage på Bornholm”på Bornholms Kunstmuseum ved Gudhjem besøger litteraturjournalisten Marie Tetzlaff museet torsdag 17. september kl. 19 og causerer om Ruslands kultur, åndsliv, litteratur, traditioner og nutid set gennem St. Petersborgs prisme.

Tetzlaff er kommet i Rusland i mere end 40 år og har senest været leder af Det Danske Kulturinstitut i St. Petersborg fra 2018 – 2020. I årene 1988 – 1994 var hun ansat på Weekendavisen med Rusland som stofområde og fra 1995 -2017 var hun redaktør, litteraturjournalist og – anmelder på Politiken.

Marie Tetzlaff har oversat en lang række af de russiske klassikere til dansk, senest Lev Tolstojs Anna Karenina, ligesom hun i 1995 udgav bestseller-biografien om Katarina den Store.

Marie Tetzlaff er en slagkraftig dame med sine meningers mod og er kendt fra bl.a. Smagsdommerne på DR2 og fra Louisiana live.

Læs mere på museets hjemmeside om billetter – og om en lille russisk traktement, der serveres i forbindelse med arrangementet.

Seneste artikler

Fik du læst?