Bil væltede om på taget

POLITI: Flere færdselsforseelser i weekenden: Kørsel uden kørekort, spritkørsel og for hurtige hastigheder samt solouheld, hvor bilen endte på taget

Natten til mandag kl. 4.10 fik Bornholms Politi en anmeldelse om et trafikuheld på Simblegårdsvej i Klemensker. Der var tale om et solouheld, hvor bilisten var kørt i grøften og væltet om på taget. En kvinde blev taget med til tjek på hospitalet af en ambulance, men var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. Bilen skønnes totalskadet.

Klip i kortet
Fredag eftermiddag fik en 51-årig mand fra Norge et klip i kørekortet for at køre for hurtigt på Stavelund i Rønne. Senere på dagen fik en 19-årig mand fra Rønne også et klip i kørekortet for at køre for hurtigt samme sted.

Ingen kørekort
Fredag kl. 19.12 blev en 37-årig mand fra Rønne sigtet for at køre bil ad Møllegade i Rønne uden at have førerret til den. Bilens ejer blev i den forbindelse sigtet for at have overladt bilnøglerne til en person, der ikke havde kørekort.

Natten til lørdag blev endnu en bilist sigtet for kørsel uden førerret. Her var det en 17-årig ung mand fra Frederiksberg, der kørte bil uden den lovpåkrævede ledsager. Ejeren af bilen, en 64-årig mand, også fra Frederiksberg, fik en bøde for at overlade bilen til én, der ikke havde førerret.

Spritkørsel
Kl. 2.56 natten til lørdag blev en 51-årig mand fra Vestermarie stoppet på Åkirkebyvej ud for Rønne og sigtet for spirituskørsel. Han blev taget med til hospitalet for at få taget en blodprøve.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fik konfiskeret kniv

  POLITI: I forbindelse med Toldstyrelsens kontrol ved færgen fra Sassnitz blev føreren af en personbil fundet i besiddelse af en kniv uden anerkendelsesværdigt formål.

Læs mere »