BEOF inviterer til energimesse

Bornholms Energi & Forsyning inviterer til en kom-prøv-spørg messe: Energi, opvarmning, fritid, transport, bolig og alt derimellem. Messen finder sted lørdag 7. maj fra kl. 10 til 16. Aakirkebyhallerne lægger gulv til.

Bornholms Energi & Forsyning. (Foto: Torben Ager)

 

“Vi har kunnet mærke, at der var en nysgerrighed, en efterspørgsel, når vi f.eks. har været ude på øen og snakke høje elpriser og fjernvarme. Der er mange grønne bolde i luften for tiden: fjernvarme, varmepumper, ladebokse, isolering, Energiø Bornholm, vinduer og hvad skal man gøre hvis og når man skal skifte sit oliefyr,” fortæller Klaus Vesløv, kommunikationschef i Bornholms Energi & Forsyning. Han fortsætter:

Svar på spørgsmål

“Messen er en oplagt mulighed for at komme og få styret sin nysgerrig og få svar på sine spørgsmål omkring den grønne omstilling på Bornholm. Vi har samlet alle dem, der ved mest om de forskellige områder, så man kan få svar på det, man har brug for. Står man i en situation, hvor man overvejer at købe en elbil, så står bilforhandlerne klar til at vise biler frem – og hvis man har lyst til en prøvetur, er der mulighed for det også, og så er der også en hoppeborg til børnene, så de også har lidt, de kan hygge sig med.”

Høje el-priser

Bornholms Energi & Forsyning har inviteret håndværkere, banker, elbilsforhandlere, Bofa, Bornholms Brand og Bornholms Regionskommune. Energinet kommer og fortæller om Energiø Bornholm. Bornholms Energi & Forsyning har fokus på de høje elpriser, fjernvarmen og ladestanderproblematikken. Spar Energi-kampagnen kommer med specialister, der vil vejlede om energibesparelser. I løbet af dagen vil der komme markeringer fra talerstolen. TrueEnergy kommer og viser, hvordan man kan tanke sin en elbil uden at pengebogen kommer til at bløde.

Der vil være konkurrencer, hvor man kan vinde en elbil i en uge – eller en energirådgiver. Og dem med hanen* giver lidt til ganen til de første 1.000 gæster.  (* Bornholms Brand)

Der er fri entré til Aakirkebyhallerne den 7. maj fra klokken 10-16.

Seneste artikler

Fik du læst?