Bente bestyrer banken

Ny café i Allinge ”Banken” med jazz, tapas, vin og livsstil…

Bente Sørensen – ”bankbestyrer” på en anden måde…

 

Efter at have boet i 40 år i Allinge og efter at have passet jobbet som tjener i næsten lige så mange, er Bente Sørensen nu blevet kvinde i eget hus, efter hun har åbnet en ny café ”Banken” i Allinge.

Navnet har stedet selvfølgelig fået, fordi der tidligere har været bank i de hyggelige lokaler midt i byen.

Bente Sørensen har fået sin søn, Daniel Mühlendorph til at hjælpe til med at få åbnet stedet, og fredag eftermiddag kunne mor og søn – og nogle kvikke medhjælpere – holde reception for den nye café.

Og hvad skal man i grunden kalde et sted, der både er livstilshop og café? Shopcafé?

Der er i alt fald alle mulige grunde til at kigge indenfor – og måske bagefter tage plads til lidt at spise og drikke udenfor.

Der er en mægtig god atmosfære i de nyindrettede lokaler, hvor der er et spændende udvalg af livstilsting, tøj, lysestager, kunsthåndværk, strandhåndklæder, solbriller, bluetooth-højttalere og meget mere.

 

Ost og vin

Dejlig blød jazz strømmer blidt ud af højttalerne, og der er meget godt at byde på i cafeen:

En lækker tapas-anretning, ”Bankdirektørens ostebræt” eller en brunch, der serveres hver morgen fra kl. 10. Og i sæsonen holdes der åbent helt til kl. 22 hver aften.

Som et kuriosum kan nævnes, at alt i Banken er til salg – også de stole, man sidder på og knivene og gaflerne, man spiser med.

Der er et spændende udvalg af gin og tonic, masser af specialøl at vælge i mellem og naturligvis mange gode vine, også alkopholfrie, kaffe og safte.

Bente Sørensen har i mange år haft en drøm om at åbne sit eget sted, og nu er hun så altså, kan man sige, blevet bestyrer i Banken.

Det er hensigten at den nye café skal holde åbent hele året og til daglig vil Bente have to unge piger til at hjælpe sig med at drive stedet.

Seneste artikler

Fik du læst?

Læsning til eftertanke

En lang påskehøjtidelighed er overstået. En lang påskeferie vil nogen vel sige. Begge måder at udtrykke sig på kan være rigtig. Jeg foretrækker den første

Læs mere »