Badminton – når det er hyggeligst

BADMINTON: Kærligheden til fjerbolden og det sociale er i højsædet, når DGI Badminton Bornholm og Arbejdernes Landsbank inviterer til “Spil & Spis” søndag 8. oktober. Alle øens seniorspillere og motionister er velkomne.

Sponsoraftale DGI Badminton Bornholm og Arbejdernes Landsbank – fra venstre formand for badmintonudvalget Lars Christiansen og direktør Jan Fussing.

 

Rundt omkring i øens badmintonhaller løber mange seniorspillere, både motionister samt turneringspillere. Fælles for dem er, at de ofte spiller mod de samme spillere uge efter uge.

Flere af dem har ytret ønske om at møde spillere og prøve fjer kundskaberne af mod ligesindede fra øens øvrige klubber, uden at det bliver for konkurrencepræget.

Spil og spis
Derfor inviterede badmintonudvalget under DGI Bornholm i sidste sæson til “Spil og Spis,” hvor konceptet er, at der først bliver spillet badminton et par timer og derefter står den på hygge og smørrebrød. Dette blev taget rigtig godt imod og blev en stor succes.

Succeser er til for at bliver gentaget. Derfor inviterer badmintonudvalget, i samarbejde med Arbejdernes Landsbank, allerede her i starten af sæsonen, alle øens seniorspillere samt motionister til at sætte hinanden stævne i Bornholms Idræts & Kulturcenter i Allinge søndag 8. oktober fra kl. 10.00.

Søndag formiddag
”Vi håber, at rigtig mange at øens voksne badmintonspillere har lyst til at tilbringe en søndag formiddag med masser af spil og efterfølgende socialt samvær,” siger Helle Mogensen fra DGI Badminton Bornholm og fortsætter:  ”Alle er velkomne – uanset om du er en erfaren spiller fra en klub eller en entusiastisk motionist.”

DGI Badminton Bornholm er meget glade for at Arbejderens Landsbank har saft ja til at være sponsor for denne event for øens voksne badmintonspillere, hvilket bl.a. betyder meget flotte præmier, både til vinderne og som lodtrækningspræmier.

Tilskuere velkomne
Alle interesserede tilskuere er naturligvis mere end velkomne til at komme til at komme og heppe på spillerne og endda til at spise med efterfølgende.

Tilmelding til Spil & Spis eller kun spis på følgende link: www.dgi.dk/202325108020. Tilmeldingsfrist er 29.september. Ved spørgsmål til dagen eller tilmelding kontakt Helle Mogensen fra DGI Badminton Bornholm 24657040.

Seneste artikler

Fik du læst?