Badehotellet i Melsted holder vinteråbent

SPONSORERET: Bornholm er smuk og indtagende på alle årstider. Om lidt begynder træerne at skifte farve og solnedgangen stråler om kap med vandspejlet på havet. Temperaturerne falder men gåturen i den bornholmske natur er flot i alt slags vejr og det er badehotellet også. Derfor tilbyder vi nu weekendåbent i november og december.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Tag på eksklusivt gourmetophold på Melsted Badehotel. Du ankommer fredag, hvor vi byder velkommen med kaffe og hjemmebagt kage i vores hyggelige dagligstue. Fredag aften starter med et glas bobler, efterfulgt af en 3-retters menu med vinmenu. Lørdag aften er det den store omgang med velkomstbobler, 6-retters menu, vinmenu og aftenen sluttes af med kaffe/the avec og sødt til. Søndag siger vi farvel med den store brunchanretning med udsigt over Østersøen.

Sensommertilbud, spar 30 pct. på hverdage
Nu kan du gøre et kup ved at booke vores sensommertilbud. I udvalgte uger i september og oktober kan du spare 30 pct., hvis du ankommer søndag, mandag, tirsdag eller onsdag og bor minimum to nætter.

Derudover får du en 3-retters hotelmenu oveni. Du vælger selv hvilken dag, du ønsker at nyde hotelmenuen, ved at bestille bord i restauranten. Indtast blot kampagnekoden ”Sensommer”, når du booker online, så får du automatisk adgang til rabatten.

Nyhed: 3-retters hotelmenu til hotelgæster
Troels og Daniel har haft en forrygende sæson, og er ved at have lært vores dejlige badehotel og søde gæster at kende. Vi har justeret madkonceptet her lidt undervejs i forhold til de ønsker og tilbagemeldinger, vi har fået henover sæsonen. Derfor har vi bl.a. lavet en 3-retters dagens menu til vores hotelgæster, som vi har valgt at kalde hotelmenu, fordi så mange af jer gerne vil spise i restauranten flere dage i træk.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Hotelmenuen er en fastlagt tre-retters menu, der skifter fra dag til dag, så der altid er noget nyt og spændende på menuen. Det er naturligvis fortsat også muligt at vælge vores store 6-retters vandkantsmenu og vores gourmet signaturmenu.

Hotelmenuen vil skulle forudbestilles, skriv til restaurant@melsted-badehotel.dk, hvis I ønsker at bestille den en eller flere aftener under jeres ophold – og glem ikke at booke bord.

Golf-getaway til særpris
Udnyt at Melsted Badehotel ligger tæt på Bornholms smukkeste golfbaner, Nordbornholms Golfklub. Her kan du spille golf på Old Course eller New Course med udsigt til Østersøen blandt øens karakteristiske klipper. Har du mulighed for at besøge os på hverdage, kan du lige nu få et golfophold til særpris, hvor du sparer 30 pct. på både ophold og greenfee.

(Artiklen fortsætter under billedet)

default

Foruden greenfee får du en sandwich, frugt og vand med i Golfpakken, så du ikke bliver sulten undervejs. Tilbuddet gælder september og oktober i år. Giv os besked hvornår og hvor du ønsker at spille, så kan vi booke tid for dig eller du kan vælge at booke selv og få golfvoucheren med til betaling.

Læs mere på https://melsted-badehotel.dk

Vi ses og kærlig hilsen fra 

Ajaja Kofoed-Nørgaard

 

Ajaja Kofoed-Nørgaard
Hotelchef.

Seneste artikler

Fik du læst?