“Artist talk” med Earthbound-kunstnerne i Gudhjem

KUNST: Gudhjem Museum indbyder til “Artist talk” med Earthbound-kunstnerne Eva Brandt, Lone Schiøtz, Maj-Britt Zelmer Olsen og Julie Thesander.

Fra den vellykkede fernisering på Gudhjem Museum

 

Kunstnerne vil fortælle om hinandens og egne værker og om det forhold til naturen, som er grundlæggende for alle kunstnergruppens medlemmer. Samtalen bliver modereret af kunsthistoriker Tine Nygaard fra Bornholms Kunstmuseum.

Arrangementet foregår i udstillingssalen tirsdag 7. maj kl. 19, og som en del af samarbejdet med Bornholms Kunstmuseum er der gratis adgang for medlemmer af såvel Bornholms Museumsforening som af Gudhjem By- og Museumsforening. Øvrige gæster betaler alm. entré.

Begejstret publikum
Publikum til ferniseringen på udstillingen ”Earthbound 4” var meget begejstrede, og museet forventer, at mange vil have lyst til at høre samtalerne mellem kunstnerne og Tine Nygaard. Fordi der er begrænset antal pladser, er tilmelding nødvendig – og pladserne bliver tildelt efter først- til-mølle princippet. Tilmelding kan ske pr. mail til info@gudhjemmuseum.

Udstillingen ”Earthbound 4” kan i øvrigt ses frem til og med søndag 26. maj, torsdag til søndag kl. 13-17, med en ekstra åbningsdag mandag 20. maj, 2. Pinsedag, oplyser Hanne Strøby fra Gudhjem By- og Museumsforening, Hanne Strøby.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fik konfiskeret kniv

  POLITI: I forbindelse med Toldstyrelsens kontrol ved færgen fra Sassnitz blev føreren af en personbil fundet i besiddelse af en kniv uden anerkendelsesværdigt formål.

Læs mere »