Arkitekter besøger Bornholm

Bornholm er destinationen, når 25 arkitekter, rådgivere og leverandører i denne uge er på inspirationstur med fokus på øens arkitektur og udvikling.

Netværket Meet2Build har fået øje på de mange muligheder, som Bornholm byder på. (Foto: Destination Bornholm.)

 

Bornholm har meget at byde på, når det handler om arkitektur, kultur og natur. Det har netværket Meet2build fået øje på og bruger de kommende tre dage på at udforske Bornholm.

Turen går blandt andet til nyere byggerier som Hammershus besøgscenter og Campus Bornholm, men også til ældre bygninger som Stenarbejderboligerne i Sandvig og Listed vandværk samt Utzons Vandtårn i Svaneke.

Gruppen på 25 personer består af både arkitekter, rådgivere samt leverandører, der alle glæder sig meget til mødet med Bornholm.

Et oplagt valg

Carina Bruun, projektchef i Meet2build er meget imponeret over den udvikling Bornholm har gennemgået de sidste mange år, og derfor er Bornholm det oplagte valg at besøge:

”Bornholm har jo så meget at byde på. Vi er meget imponerede af den store variation i muligheder for oplevelser på øen. Samtidig har de bornholmske samarbejdspartnere været enormt imødekommende, og det har derfor været nemt at sammensætte et spændende og indholdsrigt program for netværksgruppen”.

Erhvervsturismen på vej

Destination Bornholms direktør Pernille Kofod Lydolph er glad for besøget: ”Når en netværksgruppe som Meet2build besøger Bornholm, så er det et synligt bevis på, at erhvervsturismen så småt er på vej tilbage efter en lang periode, hvor netop den del af turismen har været hårdt ramt. Det glæder mig meget, da det er en vigtig del af turismen på Bornholm i foråret, efteråret og vinteren og afgørende for omsætningen i en række virksomheder”.

Seneste artikler

 

Fik du læst?