Allehelgenskoncert i Skt Nikolai Kirke

Lørdag 31. oktober byder kirken i Rønne på Allehelgenskoncert med flere solister samt Skt. Nicolai Kirkes Koncertkor

Allehelgenskoncert i Sct. Nicolaj kirke i Rønne.  (Foto: Torben Ager)

 

Koncertkoret tilknyttet Skt. Nicolai Kirke i Rønne vil under ledelse af Rebecca Forsberg Svendsen opføre Faurés Requiem til en særlig Allehelgenskoncert i Skt. Niolai Kirke i Rønne lørdag 31. oktober.

Sopransolist er Ursula Bambuch og barytonsolist er Simon Oberst.

Ysella Krantz spiller harpe og Anders Forsberg Svendsen akkompagnerer på flygel. Også Faurés “Tantum Ergo” for kor, orgel og harpe vil blive opført til koncerten med Kenn Therkelsen som tenor-solist.

Artiklen fortsættes under billedet)

Rebecca og Anders Forsberg Svendsen

 

Fauré skrev sit requiem sidst i 1800-tallet under indtryk af forældrenes død. Det er enkel og smuk musik med vægten lagt på frelsen, på evighedshåbet, paradiset – ganske anderledes end f.eks. Mozarts og Verdis requier, der med stor dramatik beskriver dommedags rædsler.

Ved Faurés død i 1924 blev værket opført ved hans bisættelse, og her til allehelgen vil det være en smuk og oplagt lejlighed til at lytte til den smukke musik, og mindes dem, vi har mistet i årets og årenes løb.

Der er gratis adgang til koncerten, men man er velkommen til at lægge et beløb i kirkens bøsser, der vil gå til musiklivet ved Skt. Nicolai Kirke. Dørene åbnes kl. 15.30.

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Ugens digt: Pinse

Pinse Af Vivian Engel Sandheds Ånd kom frit frem nær er Pinsen over grænsen Trænger ind med medvind i sprækker især hvor modstand er Manifesteret

Læs mere »

Akustiske ballader i Domen

KONCERT: Det blev en skøn pinselørdag i Domen, hvor Musikhuzet præsenterede guitaristen Troels Skovgaard & Friends.   Af Torben Severinsen Guitaristen Troels Skovgaard har i

Læs mere »