Akustiske ballader i Domen

KONCERT: Det blev en skøn pinselørdag i Domen, hvor Musikhuzet præsenterede guitaristen Troels Skovgaard & Friends.

Dygtige musikere på scenen i Domen. (Foto: Annika Pedersen / Musikhuzet)

 

Af Torben Severinsen

Guitaristen Troels Skovgaard har i løbet af sin solokarriere bevæget sig mellem smukke, akustiske ballader med flerstemmige vokaler og elektriske blues/rock-numre, undertiden med en jazzy flavour.

Stilarterne kan vel nærmest sammenfattes i det univers, der hedder Contemporary Blues. Troels Skovgaard er en særdeles flittig session musiker og producer.

På listen over de mange, mange kunstnere, han har indspillet med, finder man navne som Tamra Rosanes, Peter Vesth, Savage Rose, Michael Vesterskov og Laura Illeborg.

Troels Skovgaard har været medlem af Mama’s Blues Joint og var med til at starte Bamboo Brothers i 1983.Hans guitarspil er behageligt og elegant og besidder timing, en stærk melodisk sans og ganske enkelt god smag.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Troels Skovgaard

 

Lørdag aften havde han de dygtige musikere Niels Ratzer, trommer, Jon Bruland, bas, og Michael Sunding, keyboards og vokal med på scenen.Der blev en aften med ekvilibrisme og blændende musikalsk nærvær, der adskillige gange bragte klapsalver og begejstrede smil frem hos publikum i Domen.

Fotokreditering : Musikhuzet / Annika  Pedersen

Omtale: Torben Severinsen

Seneste artikler

Fik du læst?