Årets hyggeligste dag

FAMILIEDYRSKUE: Snart er det igen tid årets hyggeligste dag for hele familien. Lørdag 25. maj 2024 er der Familiedyrskue i Hareløkkerne.

Så er der hyggelig dag for hele familien i Hareløkkerne

 

Traditionen tro slås portene til Familiedyrskuet på travbanen op kl. 10 – og alle er alle velkomne.

Bornholms 4H og Bornholms Landboungdom er arrangørerne bag eventet, og der er lagt op til en hyggelig dag med oplevelser for både store og små.

Udover kokasser, traktorolie og dyrskueæbleskiver byder dagen på børnedyrskue med udklædte dyr, kæledyrsudstilling, opvisninger, ponytræk, hoppeborg, konkurrencer, bondedyst, bil- og maskinudstilling, markedsplads for bornholmske producenter og foreninger, præmieoverrækkelser og meget andet godt for hele familien.

Der vil være salg af kaffe, vand og øl, slik, pølser, burgere og selvfølgelig de meget populære “Dyrskueæbleskiver.”

Stadig ledige pladser
Der er stadig flere ledige pladser til udstillere på børnedyrskuet, så har man ønske om at være med, kan det nås endnu. Man kan læse meget mere om, hvordan man tilmelder sig via Bornholms Familiedyrskues Facebookside.

Børn under fem år kommer gratis ind, mellem fem og 11 år pr koster 50 kroner – og fra 12 år og opefter 75 kroner. Det hele foregår på Bornholms Brand Park, Segenvej 41 ved Åkirkeby.

Seneste artikler

Fik du læst?

Fik konfiskeret kniv

  POLITI: I forbindelse med Toldstyrelsens kontrol ved færgen fra Sassnitz blev føreren af en personbil fundet i besiddelse af en kniv uden anerkendelsesværdigt formål.

Læs mere »