De skræddersyr dine briller

Optikerne Borre & Severin har tre brillebutikker på øen. Her kan du – som det foreløbigt eneste sted i Danmark  – få skræddersyede briller…

Michael Borre Hansen (tv.) og Sophus Severin (Fotos: Torben Ager)

 

Ja, det måtte jo komme: Briller, der lige præcis er skræddersyede til dit ansigt.

For hvem kender ikke fornemmelsen af, at selv de dyreste briller kan have det svært med at siden godt og præcist?

Det problem er løst nu, takket være en helt ny 3D-teknik, der fotograferer dit ansigt – og som giver nogle helt fantastisk velsiddende briller.

Jovist, det er der mange andre briller, der også gør, men vil man være helt sikker – og med på det allernyeste indenfor brille-teknologi, så er det altså på Bornholm, det foregår. For teknikken findes foreløbig ikke andre steder i landet.

“Ja, det er spændende, og vi er da glade for, at vi er de første, der kan præsentere dette helt nye indenfor brille-teknologi”, siger Sophus Severin, der sammen med Michael Borre Hansen nu driver tre brilleforretninger under navnet Borre & Severin på øen:

I Rønne (Snellemark Centret) og i Nexø (Falckvej) og Aakirkeby (hos K.L. Guld & Sølv).

Og skulle det være så galt, at man ikke har mulighed for at besøge en af disse butikker, så kommer de to optikere gerne hjem privat og foretager synsprøve m.m.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Borre & Severins veludstyrede butik i Snellemark Centret i Rønne.

 

De to optikere og de to dygtige medarbejdere, Mie og Julia, er ikke med i nogle af de store brillekæder, og det mener de er en fordel:

“Jamen, det er jo altid en af os, som vores kunder møder, vi forhandler unikke stel – og så er jo lige det, at vi gerne kommer ud til kunderne, hvis de har besvær med at komme til os”, siger Sophus Severin.

“Det er altså anderledes at handle med os i stedet for kædeforretningerne”, tilføjer han med en bemærkning om, at de formentlig også har øens største udvalg af briller.

Og de to optikere understreger, at det aldeles ikke behøver koste en formue at få f.eks. nye læsebriller.

“De fås i en god kvalitet fra ca. 500 kroner”, siger Michael Borre Hansen og viser et par elegante læsebriller frem. “De kan såmænd være gode nok, hvis ikke behovet er større”, siger han.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Lækre, unikke brillestel hos Borre & Severin. I Rønne, Nexø og Akirkeby.

 

Men natuligvis føres også dyrere briller med de fedeste stel, totalt knivskarpe glas, der er behandlede i alle ender og kanter. Det må man selv høre mere om i en af butikkerne.

Og nu altså også  skræddersyede briller.

Borre & Severin forhandler naturligvis også alt indenfor tilbehør, pudseklude, brillesnore mm. Og naturligvis også kontaktlinser og – solbriller.

“Ja, her har vi et stort udvalg i de mest populære mærker som Ray-Ban. Det er et mærke, der aldrig går af mode, som f. eks. Ray Ban ClubMaster, der har været på Top 10 i – ja, næsten altid”, siger Sophus Severin med et smil.

Og så kaster han sig ud i en forklaring om, hvordan han og kollegaen gør sig ekstremt umage med at finde de helt rigtige briller frem til kunderne. Det er noget med stellets vægt og tykkelse, afstand meller øjnene, glassenes kvalitet og styrke – ja, en længere forklaring, som man nok selv må høre. Den er jo forskellig fra person til person – fra øjne til øjne.

Men besøg selv en af butikkerne. Og få syn for sagen…

BESØG HJEMMESIDE

 

 

 

Fik du læst?