Ny hotelchef på Melsted Badehotel

MENNESKER: Det populære badehotels hotelchef er i lykkelige omstændigheder – og afløses af Charlotte Kofoed, der tidligere har drevet hoteller i bl.a. Sandvig og Rønne

Charlotte Kofoed – afløser Ajaja Kofoed-Nørgaard

 

Så er der familieforøgelse på vej i familien Kofoed-Nørgaard. Og det betyder, at hotelchef Ajaja Kofoed-Nørgaard afløses som hotelchef på det populære Melsted Badehotel af en rutineret skikkelse i den bornholmske hotelbranche, Charlotte Kofoed.

Ajaja skal nedkomme i næste måned, og det er derfor Charlotte Kofoed, der nu er ved roret og skal sørge for, at hotellets velkendte høje standard føres videre – til glæde for sæsonens mange gæster.

Hotellet er fortsat i de bedste hænder: Charlotte har en lang erfaring i hotelbranchen og har bl.a. drevet hotel både i Sandvig, på Balka Strand og arbejdet på hotel i Rønne.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Melsted Badehotel – populært hotel med mange nye og faste gæster fra ind- og udland. Nu er der kommet en ny hotelchef.

 

Hun har en tung bagage med sig fra hotelbranchen: Uddannet i Scandic Hotel i Sønderborg – og også arbejdet i branchen i Aarhus, Silkeborg og London.

Hotellets nye – og mange faste – gæster skal derfor ikke være bekymrede: Hotellets mange gode tilbud og attraktive restaurant vil fortsat være i topklasse, og da den nye hotelchef både er født og opvokset på Bornholm, så kender hun alt til øen – og kan fortælle hotellets gæster om de mange oplevelser, der venter på Bornholm.

Charlotte Kofoed glæder sig til opgaven:

“Jeg glæder mig meget til at byde gæsterne velkomne – og føler mig meget priviligeret over at skulle arbejde på så skønt et sted,” siger hun.

 

 

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Ventetid…

 Mon ikke vi alle har prøvet at vente og vente, så vi næsten ikke kunne holde det ud? Det kræver al vores tålmodighed, men vi

Læs mere »