94-årig bilist overså cyklist

Politiet havde igen travlt med bødeblokken og tangen i weekenden, hvor 58 bilister kørte for stærkt og flere fik et klip i kørekortet.

 

Fredag eftermiddag skete der et færdselsuheld på Borrelyngvej i Rutsker. En 94-årig bilist skulle svinge til venstre ned mod Vang, men han overså en 33-årig mand fra København, der på cykel kom kørende ad Borrelyngvej. En ambulance blev tilkaldt, hvorefter cyklisten blev kørt til Bornholms Hospital.
Cyklisten måtte syes med 13 sting i ansigtet, hvorefter han blev udskrevet. Den 94-årige mand blev sigtet for at have foretaget en vigepligtsforseelse.

Lørdag formiddag blev politiet kontaktet af en 25-årig bilist fra Rønne, der på vej på arbejde havde påkørt to vejskilte i Zahrtmanns Runddel i Rønne grundet uopmærksomhed under kørslen. Bornholms Regionskommune ryddede efterfølgende op på stedet.

Lørdag formiddag holdt ATK bilen (fartkontrollen) på Melstedvej i Melsted. Her blev 23 bilister målt til at køre for stærk, højeste hastighed blev målt til 82 km/t i en 60 km-zone. En bilist står til klip i kørekortet.

Lørdag eftermiddag holdt ATK-bilen på Birgersvej i Åkirkeby. Her blev syv bilister målt til at køre for stærkt, højeste hastighed blev målt til 70 km/t i en 50 km-zone. To bilister står til klip i kørekortet.

Søndag morgen blev en 27-årig bilist fra København standset ved færgeankomsten på Rønne Havn. Manden viste sig at være påvirket af euforiserende stoffer, så han blev anholdt og kørt til Bornholms Hospital for at få taget en blodprøve.

Søndag eftermiddag holdt ATK-bilen på Borrelyngvej i Rutsker. Her blev 10 bilister målt til at køre for stærkt, højeste hastighed blev målt til 105 km/t i en 80 km-zone.

Samme eftermiddag holdt ATK-bilen på Nexøvej i Åkirkeby. Her blev 18 bilister målt til at køre for stærkt, højeste hastighed blev målt til 118 km/t i en 80 km-zone. To bilister står til et klip i kørekortet.

Seneste artikler

Fik du læst?

Rigtige venner…

“Rigtige venner kan ej købes for penge…” Sangeren Jodle Birge sagde det faktisk så godt. Hans sang om venskab giver jo udtryk for det, mange

Læs mere »