90-årig fejrer 50 års jubilæum i Rotary

JUBILÆUM: Forleden fejrede Rotary Nexø et bemærkelsesværdigt jubilæum: 90-årige Bent Kure blev hyldet for sin utrættelige og værdsatte indsats som medlem af Nexø Rotary Klub i hele 50 år.

Rotary-præsident præsident Henning Bender ønsker Bent Kure tillykke med 50 års medlemskab af Nexø Rotary Klub.

 

I anledning af det sjældne jubilæum blev Bent Kure, Nexø,  hædret med nålen “Major Donor” eller på dansk “Stor Donor”. Denne æresbetegnelse tildeles personer, der har gjort en særlig stor indsats for Nexø Rotary Klub, og Rotarys humanitære arbejde gennem en menneskealder.

Bent Kures dedikation og bidrag til både klubbens mange tjenester og Rotary Foundations velgørende formål er beundringsværdige og fortjener anerkendelse, lyder det fra Rotary i Nexø.

Bent Kure, der fylder 91 år til marts,  kom i sin tid med i Rotary, da han allerede var med i Round Table – et netværk for unge mellem 20 år 40 år, der er Rotarys “ungdomsafdeling”. Som 40-årig blev Bent derfor medlem af Rotary – og det han har været lige siden.

Født i Poulsker
Bent er født i Poulsker – hans far havde ansvaret for Poulsker Elektricitetsværk. Selv havde Bent halvpart i en skibsproviantering i Nexø i mange år – en virksomhed han afhændede for mange år siden.

I dag synes han, at der stadig er meget at gøre i hverdagen. Udover arbejdet i Rotary har han “kone, hus, have og sommerhus at passe”, som han siger med et stort smil.

“Nexø Rotary klub er stolte af at have Bent Kure som et trofast medlem i så mange år, og Nexø Rotary Klub, ønsker ham tillykke med dette imponerende jubilæum samt den velfortjente æresbetegnelse,” lyder det fra Rotary-præsident Henning Bender.

Seneste artikler

Fik du læst?

Samtalesalon om ensomhed

ENSOMHED: Frivillig forum Bornholm ønsker at sætte fokus på, hvordan det bornholmske foreningsliv kan være med til at forebygge ensomhed blandt bornholmerne   Frivillig forum

Læs mere »