Rasmus kan det hele

Rasmus Bjerg med de to dygtige musikere, Jan Kaspersen og Nicholas Findsen. (Foto: Stefan Kofoed Sode / Musikhuzet)

 

Af Torben Severinsen

MUSIK: Lørdag aften Rasmus Bjerg ind på scenen i Musikhuzet i Rønne med sit helt eget ”One Man Show – Om et menneske eller noget der ligner”. Med på scenen havde han sine to fantastiske musikere, Jan Kaspersen og Nicholas Findsen.

Glem alt, hvad du troede, du vidste om mennesket, myten, og musikeren. Glem alt, hvad du troede, du vidste om talent – Rasmus Bjerg er på en mission for at bevise, at han kan det hele.

Fra at synge som en engel til at jonglere med både latter og tårer, samtidig med han ind imellem spiller på et instrument. Det var ikke bare et show. Det var en rejse gennem musik og livets mange facetter med Danmarks multitalent nummer et – Rasmus Bjerg.

Publikum fik rørt lattermusklerne, og det blev en uforglemmelig oplevelse. En rørende pakke, der bestod af lige dele hjertevarme, sjov og dybt rørende. Det hele serveret med stor alsidighed og energi fra scenen.

Seneste artikler

Fik du læst?

Elverskud i Aakirkeby

MUSIK: NylarsKoret opfører mandag 22. april Niels W. Gades værk Elverskud med tre professionelle sangere i Aa Kirke    Af Lene Dam Jørgensen Mandag 22. april kl.

Læs mere »