Stor efterspørgsel efter “Udenfor sæsonen”

“Udenfor sæsonen” blev skudt i gang med fin koncert på Campus Bornholm – der er endnu få billetter til koncerten lørdag aften i Rønne.

Det blev en fornem start på “Udenfor sæsonen” på Campus Bornholm. (Foto. Torben Severinsen / Musikhuzet)

 

Torsdag aften blev “Udenfor Sæsonens” 20 års jubilæum skudt i gang med en koncert på Campus Bornholm. Sangeren Steffen Brandt havde vanen tro samlet et hold solister, og en rytmisk kvartet under ledelse af Gustaf Ljunggren og en klassisk kvartet under ledelse af Josefine Opsahl.

Programmet for dette års koncerter er med udgangspunkt i temaet “blues”. Til at skabe musikken sammen med Steffen Brandt er den legendariske sangskriver og guitarist Poul Halberg, og den nyere americana, roots- og blues inspirerede sangskriver Kajsa Vala.

Endnu få billetter

Aftenen bød både på Rhapsody in Blue, Eric Clapton’s Silver Lining, Shostakovich Vals, og Ray Dee Ohh’s Efterår med musik og tekst af netop Steffen Brandt og Poul Halberg.

Koncerten kan oplever igen fredag aften på Kyllingemoderen, hvor der imidlertid er totalt udsolgt, og lørdag aften i Musikhuze, hvor endnu er få billetter.

 

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?

Ventetid…

 Mon ikke vi alle har prøvet at vente og vente, så vi næsten ikke kunne holde det ud? Det kræver al vores tålmodighed, men vi

Læs mere »