10 fantastiske kvinder skabte glæde og danselyst

MUSIK: 10 fantastiske kvinder fra SheFunk skabte en fantastisk aften scenen i Musikhuzet i Rønne.

10 kvindelige musikere på scenen i Rønne. (Fotos: Torben Severinsen)

 

Af Torben Severinsen

Koncerten med SheFunk var oprindeligt planlagt til at finde sted i Raschs Pakhuz, men på grund af stor interesse blev den flyttet til den større venue, Musikhuzet. Dette viste sig at være et klogt træk, da SheFunk leverede en intens og medrivende performance, der fyldte salen med glæde og danselyst.

Charmerende forsangere
SheFunk har specialiseret sig i at transformere enhver aften til en fest. Deres coverudgaver af klassiske hits skabte en euforisk stemning blandt publikum. Med tre charmerende forsangere, en sprudlende hornsektion og en solid bund af guitar, bas og trommer, formåede bandet at levere en uovertruffen aften fyldt med funky dansemusik fra 1970’erne og 80’erne.

(Artiklen fortsættes under billedet)

SheFunk blæste de mange glade gæster et stykke

 

Repertoiret var spækket med perler fra musikalske ikoner som Earth, Wind & Fire, James Brown, Chaka Khan, og mange flere. Hver sang blev fremført med en sådan energi og entusiasme, at det var umuligt at stå stille.

Aftenen i Musikhuzet blev en fejring af funkens glæde og rytmer, og SheFunk beviste, at de er mestre i at få publikum op af stolene og ud på dansegulvet. Deres show var en intens og uforglemmelig oplevelse, som alle tilstedeværende sent vil glemme.

 

 

Fik du læst?