10 år med blomster i Svaneke

BUTIKSLIV: Der er andet og mere end blomster, når man træder ind i Svaneke Blomster på Storegade i Svaneke. Butikken er populær og i år kan indehaver Marie Wichmann fejre 10 års jubilæum

Marie Wichmann Larsen i sin hyggelige butik i Svaneke. (Fotos: Finn Edvard)

 

Der er mange turister i Svaneke i disse dage, og der er kunder i butikkerne. Og der et et godt udvalg af forretninger i den populære by, køkkenudstyr, bøger, tøj, mad og drikke – og blomster.

Indenfor hos Svaneke Blomster er der trængsel – og det er ikke bare på grund af blomsterne.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Her er tæpper fra Marrakech og andre tekstiler, skønne pudebetræk – og de herlige sæber fra Bornholms Sæbesyderi.

Og blomsterne er bundet af indehaver Marie Wichmann Larsen, der har travlt i dag. Og det har hun haft ganske længe i Svaneke – i år kan hun fejre 10 års jubilæum som blomsterhandler i byen – siden 2018 på adressen i Storegade, ved siden af bageriet.

Er bornholmer
Marie er født og vokset op på Balka – så var hun ovre i 20 år, bl. a. arbejdede hun som blomsterbinder hos den kendte Maylands Blomster i Grønnegade i København, inden hun vendte hjem til fødeøen.

(Artiklen fortsættes under billedet)

Der er meget andet end blomster i butikken i Storegade.

 

Her fortsætter hun med at binde sine smukke buketter – af blomster, der vokser i lokalområdet. Og som turister og lokale senere går glæde af, når de handler i den travle butik i Storegade.

 

Seneste artikler

Fik du læst?