Vind billetter til VM-kamp og fodbolddag med Jan Mølby

KONKURRENCE: To læsere kan hver vinde en billet til det spændende landskamp-arrangement med Jan Mølby i selskabslokalerne i Torvegade i Rønne

Se VM-fodbold i Rønne med Jan Mølby.

 

Så er der ny konkurrence i Bornholmnyt.dk: I samarbejde med “Hos Thomas – din vinhandel” i Rønne sætter vi nu 2 x 1 billetter ( samlet værdi kr. 1.000,-) på højkant til et super hyggeligt arrangement lørdag 26. november kl. 15  i selskabslokalerne i Torvegade 6 i Rønne, hvor der bliver besøg af den forhenværende fodboldhelt fra Liverpool, landsholdsspilleren og fodboldkommentator Jan Mølby, der kommer og fortæller historier fra sit spændende fodboldliv – og senere vil kommentere VM-kampen mellem Danmark og Frankrig, der spilles samme dag.

Selskabslokalerne drives af vinhandler Thomas Kristensen, der også er vinekspert på Bornholmnyt.dk.

De to heldige vindere kan enten tage til arrangementet alene, der kommer mange andre med samme interesse – eller tilkøbe en eller flere billetter, hvis man vil følges med nogle, man kender. Under alle omstændigheder venter en spændende oplevelse for alle fodboldinteresserede. Billetter kan købes i vinhandlen i Snellemark.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Jan Mølby – på besøg i Rønne

 

Der vil være mulighed for at blive fotograferet med Liverpool-ikonet og få autografer – eventuelt på den retro-landskampstrøje, der kan købes til lejligheden.

59-årige Jan Mølby spillede oprindeligt i Kolding IF, men kom i 1982 til Ajax og to år senere til Liverpool – hvor han i øvrigt stadig bor. Han sluttede sin fodboldkarriere i Swansea City i 1998 og opnåede 33 landskampe for Danmark.

Øl og “Stadion-platte”

Billetterne koster kr. 500,- og med i prisen er en øl fra Small Batch-bryggeriet i Rønne samt en lækker “Stadion-platte”, som alle fodboldelskere sætter pris på: Stor, ristet pølse med sennep, ketchup – og evt. løg.

Dørene åbnes kl. 14, og kl. 15 går Jan Mølby på, og kl. 17 er der den spændende VM-kamp mellem Frankrig og Danmark: Skal vi gi’ de franske verdensmestre klø for tredje gang?

Og hvis man vil drikke noget andet end det gode øl, så er der naturligvis mulighed for at købe et rigtig godt glas rød eller hvidvin, ligesom der også bliver besøg af den velkendte kaffevogn fra “Baltic Roast”, hvor Claus Schiko kommer forbi og brygger den skønneste kaffe.

Sådan deltager du

Besvar spørgsmålet:

Hvilken klub spillede Jan Mølby for i Danmark?

OB?
Fremad Amager?
Kolding?

Send dit svar til red@bornholmnyt.dk senest fredag 7. oktober kl. 10. Husk at sende dit navn, telefonnummer og by. Du skal ikke besvare spørgsmålet på Facebook, men sende det til den angivne emailadresse, hvis du vil deltage i konkurrencen.

Vinderne får direkte besked af Bornholmnyt.dk. Held og lykke til alle deltagere.

 

 

 

 

Seneste artikler

Fik du læst?