Så tændes juletræet i Klemensker

Juletræet i Klemensker er kommet på sin plads ved SuperBrugsen – et  stort, flot træ, og der kommer lys på i løbet af ugen…

 

Juletræet i Klemensker tændes på fredag

 

Fredag 26. november kl. 16.45 skrues op for julehyggen på øen: Juletræet tændes i Klemensker, og det plejer at være den gode start på en hyggelig julemåned.

“Juletræet er skænket af Flemming og Gun-Britt på Lundshøj i Kl. Storegade  – her stod juletræet flot ved indkørslen til ejendommen, men tog efterhånden oversigten ved udkørsel. Dejligt at Flemming og Gunn-Britt tænkte på Land- & Byforeningen, som hurtigt takkede ja til det store træ,” fortæller Irene Duncker fra Klemensker Land & Byforening.

Spejderne serverer risengrød

Juletræet tændes med musik og sang på fredag og hele arrangementet afvikles udenfor, idet der plejer at komme mange børn. “Vi vil ikke på nogen måde vlæfe med til at øge smitten med Corona i Klemensker og omegn,” siger Irene Duncker.

Så mød trygt op på fredag: Efter tænding af  træet serverer KFUM-spejderne dejlig risengrød kogt af lokale borgere, og der  er slikposer til alle børn.

“Husk nissehuen,” lyder Irene Dunckers opfordring.

Seneste artikler

Fik du læst?