Kasper blev medlem nummer 8.000

Bornholmnyt.dk vokser og vokser – Kasper Kofoed Jensen fra Bodilsker blev medlem nummer 8.000 og fik gavekort på 2.000 kr. til Restaurant Sommer i Allinge

Kasper og kæresten Anne Charlotte fik besøg af Bornholmnyt.dk’s udgiver Flemming Falk hansen, der medbragte gavekort på kr. 2000,- til restaurant Sommer i Allinge.

 

Vist er der dejligt i Bodilsker og omegn, men der er heller ikke værst på havnen i Allinge, hvor en af øens mest attraktive spisesteder, Restaurant Sommer, har til huse.

Her kan Kasper Kofoed Jensen nu invitere sin kæreste Anne Charlotte på en skøn middag.

Anledningen er, at Kasper blev medlem nummer 8.000 i Facebookgruppen Bornholmnyt.dk, der er en af øens absolut største Facebookgrupper.

Men kun godt et år på bagen må det siges, at gruppen er vokset kolossalt. Den har naturlig forbindelse til øens gratis lokalavis af samme navn, der er blevet kendt ud fra det redaktionelle slogan om først og fremmest at beskrive de mange dejlige sider, der er af Bornholm.

Det positive medie

“Positiv” er nøgleordet for Bornholmnyt.dk – og positivt blev det modtaget, da Kasper blev indstillet til at være medlem af gruppen af Morten Riis.

Han meldte sig i alt fald ind – og var så heldig at blive medlem nummer 8.000.

Det vil vi gerne belønne på Bornholmnyt.dk, og derfor lagde udgiver Flemming Falk Hansen vejen forbi Bodilsker, hvor Kasper og kæresten Anne Charlotte tog imod.

Restaurant Sommer i Allinge.

 

“Vi vil da gerne være med i Bornholmnyt.dk og følge med i, hvad der foregår på øen og læse om de mange spændende mennesker, der er på Bornholm”, sagde Kasper, der til daglig arbejder på Campus Bornholm som værkstedsassistent.

Arbejder på Campus

31-årige Kasper er bornholmer med stort B – og det bliver hverken ham eller kæresten, der flytter fra øen. Hertil er Bornholm for godt et sted at bo og være for de to. Kasper er endvidere bonusfar til Anne Charlottes datter.

“Vi kan jo godt lide den stilhed og frihed, der er her om vinteren – og sommeren, ja, den er jo bare skøn på Bornholm”, slutter Kasper.

Nu ser han og kæresten frem til en dejlig middag på Restaurant Sommer i Allinge – en af øens bedste og mest romantiske restauranter.

Velkommen til Bornholmnyt.dk til begge to.