Her er to medaljevindere fra Svaneke

Svaneke Bryghus har netop vundet sølv og bronze ved World Beer Awards indledende runde, hvor øl fra alle lande bedømmes, og hvor vinderne går videre til finalerunden om at blive kåret som verdens bedste øl i september.

De to bornholmske medaljevindere.

 

Det er ikke kun ved OL, man kan vinde medaljer: Øllen fra Svaneke Bryghus “Game Changer Pilsner” har således netop modtaget en flot sølvmedalje ved World Beer Awards. Game Changer er Svanekes seneste øl, som blev lanceret dette forår i forbindelse med, at al ølbrygning og tapning på bryggeriet er verificeret som CO2-neutralt.

Ligeledes fik jubilæumsøllen Sorte Muld en flot bronzeplads. Sorte Muld blev oprindeligt brygget i forbindelse med bryggeriets 20 års jubilæum sidste år, men da interessen for øllen var så stor, blev den brygget op igen i år.

Stolt direktør

”Jeg er rigtig stolt af udmærkelserne. Det er et stort skulderklap til bryggeriet, og vi vil bruge det aktivt i vores kommunikation for at synliggøre over forbrugerne, at vi ikke blot brygger rigtig gode øl hos Svaneke Bryghus – men at vi også får fine udmærkelser for øllet”, fortæller Steen Jespersen, direktør Svaneke Bryghus.

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?

21-årig anholdt efter uro

Lørdag nat kl. 02.00 i Rønne optrådte en 21-årig mand provokerende over for politipatruljen og råbte diverse skældsord, hvorfor manden blev bortvist fra stedet. Senere

Læs mere »