Flere dejlige sommerbilleder fra Bornholm

FOTOKONKURRENCEN: I dag med fire nye bidrag fra Inger Rasmussen, Svaneke, Anni Skov Jensen, Hasle, Kim Jensen, Rønne og Karin Jakobsen, Knudsker.

Herligt sommerbillede, sommerstemning fra Årsdale. Indsendt af Inger Rasmussen, Svaneke.

 

Det strømmer fortsat  ind med herlige bidrag til Bornholmnyt.dk’s store fotokonkurrence med emnet: Ssommerens bedste foto fra Bornholm. I dag bringer vi fire nye, flotte fotos, og der kommer mange flere senere på ugen.

Vi har allerede kåret to ugevindere i konkurrencen:

Louise Sabroe Ekholdt, Allinge
Ane Falk, Nyker

der begge har vundet lækre pizza’er med drikkevarer til at nyde på Restaurant 3760 i Gudhjem.

Og konkurrencen fortsætter i dag med flere skønne bidrag.

Artiklen fortsættes under billedet.

Smuk solnedgang. Indsendt af Anni Skov Jensen, Hasle.

 

Hvis dit billede bliver offentliggjort, deltager du i konkurrencen. Ugens vinder bliver offentliggjort hver lørdag. Billederne udvælges af Bornholmnyt.dk’s pressefotograf Torben Ager og redaktør Finn Edvard.

Artiklen fortsættes under billedet.

Endnu en meget smuk solnedgang. Indsendt af Kim Jensen, Rønne.

 

For at der skal være lidt at slås om, sætter vi hver uge to lækre pizza samt to fadøl el. sodavand på højkant, som den heldige – eller dygtige – vinder kan indtage med en ledsager på Restaurant 3760 i Gudhjem. Man skal blot indfinde sig i restauranten (bordbestilling tilrådeligt) og meddele, at man er ugens vinder i fotokonkurrencen og derefter vælge en par pizza’er fra det spændende pizzakort.

Artiklen fortsættes under billedet.

Skønne blomster -roser i fuldt flot.  Indsendt af Karin Jakobsen, Knudsker.

 

Og det er ikke tilfældigt, at Bornholmnyt.dk arrangerer årets sommerkonkurrence i samarbejde med Restaurant 3760: Med en skøn beliggenhed i smukke Gudhjem og med dens mange lækre retter på menuen er det et virkelig spændende sted at besøge – og så er restauranten jo bl.a. kendt for sine fremragende pizza’er.

Fortsætter hele juli

Konkurrenen fortsætter hele juli – og når måneden er forbi kåres det bedste billede af de fire ugevindere. Det præmieres med en dejlig middag på Restaurant 3760 i Gudhjem beståendende superlækkert oksekød: 2 x supermørt Striploin, skåret af særlig udvalgt Hereford-kvæg og serveret med sommersalat, tomat, majs, tørsaltet skinke, pommes rösti og kryddersmør. Hertil en fl. argentinsk rødvin, “ALTO SUR, Malbec” – en skøn vin med blomme og kirsebær i smagen og let fadlagret.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Restaurant 3760 – populært spisested i Gudhjem.

 

Du kan bruge kameraet på din mobiltelefon eller et dyrt spejlreflekskamera – valget er dit. Husk at skrive navn, by samt telefon, når du sender dit billede ind til red@bornholmnyt.dk. Du kan sende alle de billeder ind, som du vil.

 

 

 

 

 

 

Seneste artikler

 

Fik du læst?