Direkte fly fra Rønne til tre af bornholmernes favoritter

Så kan bornholmerne rejse direkte med fly fra Rønne til Kreta, Mallorca og Rhodos.

Direkte fra Rønne til Kreta.

 

Septembersolen skinner stadig lunt over øen. Men inden længe kommer måneder med mere grå, kolde og våde dage, også selvom man på klippeøen har flere solskinstimer end gennemsnitligt. Derfor er Spies, tradition tro, klar med næste års rejseprogram allerede her i det spæde efterår, så bornholmerne har noget varmt og eksotisk at glæde sig til, mens efterårsfrakkerne findes frem.

Disse tre øer hitter

Ferieprogrammet 2022 byder på direkte charterrejser til nogle af bornholmernes klare favoritter: Kreta, Mallorca og Rhodos med Spies’ egne Sunclass-fly, Airbus 321, hvor der er plads til 212 passagerer på hver flyvning.

Produktchef hos Spies, Carlos Cebrian, siger: ”I Spies har vi et langt og trofast forhold til bornholmerne. Det fortsætter, og for os er det både god stil og en fornuftig forretning at sikre nemme og bekvemme ferier – også for dem, der bor langt fra de lufthavne, som vi oftest flyver fra”. Carlos Cebrian tror og håber, at de første destinationer falder i øboernes smag, og han glæder sig til at åbne for salget af endnu flere afgange i løbet af de næste måneder.

Enkelte ledige afgange her og nu

Efterårsferien i år bliver den største i over 10 år for Spies. Hele 33 fly sender mere end 8.000 danskere mod varme og sol i efterårsferien. Fra Bornholm flyver man også, og her har der været udsolgt længe. Derimod er der stadig enkelte billetter at få fat i, hvis man ikke er afhængig af skoleferien, men kan have kufferten klar allerede i slutningen af september.