Byg holder åbent hus for private boligejere

Har man et byggeprojekt i tankerne eller allerede et projekt hos Byg, er der nu mulighed for at kigge forbi Byg til et af deres åbent hus-arrangementer. Første arrangement finder sted onsdag 21. september i Rønne. Lignende arrangementer vil også blive holdt for øens erhverv.

Byg inviterer private boligejere til møde om byggeprojekter.Kommunens afdeling “Byg” ønsker at komme tættere på borgerne og få en god dialog i gang omkring deres byggeprojekter. Derfor inviterer Byg nu alle interesserede, private boligejere til en række åbent hus-arrangementer rundt på øen i løbet af efteråret. Det første finder sted onsdag 21. september fra kl. 15 til 17 i kantinen på Ullasvej 23 i Rønne. Man dukker bare op, tilmelding er ikke nødvendig.

Tilfreds direktør 

Lillian Rasch Madsen, der er direktør for området siger:

”Jeg er stærkt tilfreds med, at vi har fået sat disse åbent hus-arrangementer i værk. Vi håber, at mange vil benytte sig af dem, da en tættere dialog om gældende love, muligheder og begrænsninger også kan være med til at sætte mere fart på byggesagsbehandlingerne. Øens erhvervsfolk vil blive inviteret til lignende arrangementer for også at sætte skub på byggesagsbehandlingen for vores erhverv. Åbent hus for erhvervet afvikles i samarbejde med Business Center Bornholm.”

Stil spørgsmål

Ved alle åbent hus-arrangementer for private vil deltagerne kunne møde både en byggesagsbehandler og en bevaringssagsbehandler, som man kan stille spørgsmål til om alt, der har med byggesager at gøre. Der kan både spørges til, hvordan man griber det an, hvis man går med tanker om et nyt byggeprojekt, eller hvordan man kommer videre, hvis man allerede har et projekt i gang hos Byg.

Ekstra værelser

Ofte handler de private byggeprojekter om at udvide eksisterende bolig f.eks. ved at bygge til med ekstra værelser, tilføje en terrasse, opføre en carport, etablere et anneks, en udestue eller ændre på eksisterende konstruktioner.

Seneste artikler

Fik du læst?