Bornholm byder tilflyttere velkommen

Fredag 20. maj 2022 inviterer Bornholms Regionskommune nye bornholmere til velkomstarrangement på Møbelfabrikk01 i Nexø, hvor tilflyttere kan høre om foreningslivet på Bornholm og møde hinanden.

Æblets Dag på Bornholm er en af de mange populære aktiviteter, som nye tilflyttere også kan tage del i.

 

På trods af Covid-19 pandemien oplevede Bornholm i 2021 en tilflytning på hele 1.457 personer. Børn, unge og voksne der af vidt forskellige årsager valgte at flytte til Bornholm. Nogle af dem har boet her før og vender tilbage, men fælles for dem alle er, at de har valgt at skabe sig en tilværelse på Bornholm.

Bornholms Regionskommune er meget opmærksom på, at man som tilflytter har behov for at opbygge et nyt netværk, og det vil vi gerne understøtte. Kommunen ønsker, at de nye bornholmere skal falde rigtig godt til på øen – på både kort og langt sigt.

På velkomstarrangementet kan man møde et udpluk af bornholmske foreninger og organisationer fra DGI og Bornholms Folkebiblioteker til folkedansere, kor, stenhuggere og brætspillere. Borgmester Jacob Trøst tager imod de nye bornholmere og byder dem velkommen med sin egen baggrund som tilflytter.

Personlig invitation

Velkomstarrangementet holdes fredag 20. maj fra kl. 15  til 18 på Møbelfabrikken, Gl. Rønnevej 17A i Nexø.

Kommunen håber på, at mange helt nye bornholmere har lyst til at deltage – både de danske og internationale tilflyttere. Man kan læse mere om velkomstarrangementet på: Tilflytterarrangementer2022 (mitarrangement.dk.

Arrangementet er med tilmelding, og de tilflyttere, der er kommet hertil i 2022, har allerede modtaget en personlig invitation i deres digitale postkasse. Tilmelding senest mandag 16. maj.

Seneste artikler

Fik du læst?

Flere færdselsuheld i pinsen

POLITI: Lørdag formiddag skete der et færdselsuheld i krydset Ellebyvej/Hallebakken. En 74-årig bilist overså en 20-årig motorcyklist, da den 74-årige mand foretog et venstresving, hvorved

Læs mere »